Naar Marloth park


 

We genieten s’morgens nog van Hlane, we zitten al vroeg aan de waterhole maar er gebeurd niet veel meer. 

Rond 9 uur gaan we ontbijten, daarna nog even rondwandelen en dan vertrekken naar het volgende avontuur : Marloth Park. Onderweg is alles heel groen. Veel velden met rietsuiker en daarna bananenbomen. 

We missen een afslag. In Swaziland is er bijna niks aangegeven, geen borden met richtingaanwijzers, niets! We merken al vlug dat we richting Mozambique aan het rijden zijn. Daar moeten we niet zijn, nu toch niet, dat is voor een andere keer. 

Als we Marloth Park binnenrijden zijn we al wildebeest, nyala en kudu. Daarna rijden we langs de krokodilrivier en zin we een hippo, olifanten, giraffen en buffalo’s! 

We maken een praatje met zuidafrikanen en zij hebben gisteren wild dogs, hyena en luipaard gezien in het Kruger Park! Dat beloofd. 

We hebben een leuk huisje , simpel maar goed. Als we bij het ontbijt buiten zitten komen er zebra’s voorbij gewandeld, daarna ook nog warthogs en een steenbok. Zo wil ik wel altijd ontbijten! 

S’middags gaan we terug naar de krokodilrivier en zien olifanten met kleintjes, buffalo’s en impala’s. We laten onze was doen en moeten 6€ betalen, Hoe kunnen die mensen daar van leven?

 In de late namiddag gaan we naar Aamazingview lodge om de zonsondergang te filmen, het is er prachtig, mooi uitzicht op het Kruger Park! We zien nog hippo’s en krokodillen, een Sadlle Bill Storck, zadelbekooievaar. 

We genieten nog van de zonsondergang, weer een mooie dag, maar weer zo snel voorbij! African time flies!

Geen opmerkingen: