Nelspruit

 


We rijden verder naar Nelspruit. 

We gaan daar ook nog langs de car wash want onze auto ziet er echt niet meer uit na al die stoffige oranje wegen, zelfs binnenin heeft hij al een oranje schijn! Eerst gaan 2 mannen de auto natspuiten, inzepen en afspoelen, zelfs de binnenkant van de deuren. Daarna komen er 4 vrouwen die de auto stofzuigen, stof afnemen, afdrogen, ramen drogen, zelfs de banden worden schoongemaakt! We moeten 70 rand betalen! Ongeveer 4,5€! 

We gaan een kijkje nemen in Kaapse Hoop, een dorpje wat afgelegen. Het heeft een speciale sfeer en er lopen wilde paarden rond. 

We bezoeken ook nog de botanische tuin in Nelspruit. En dan is het weer zover! Tijd om naar huis te gaan, spijtig. We rijden terug richting Johannesburg. 

Vlak boven Johannesburg heb je het Rietvlei Nature Reserve, hier zijn we al eens geweest, maar we gaan het terug bezoeken. 

We rijden er rond en zien nog wat dieren, neushoorns, zebra’s, buffels, meerkat, .... Het is een mooie afsluiter voor we terug naar huis gaan vliegen. En het is dicht bij de luchthaven.

Geen opmerkingen: