Prince Alfred Pass

 


Op weg naar Plettenberg Bay. Het zonnetje schijnt terug en het is warm. We nemen eerst de N9 richting Joubertina, want we willen over de Prince Alfred Pass. Ter hoogte van het dorp Avontuur nemen we de R339. Het is een gravel road met groen en bergen rondom. We voelen ons in the middle of nowhere. Af en toe hebben we een tegenligger. 

We rijden langs oranjerode rotsen en een riviertje naast de rode weg. We komen aan in een dorpje, De Vlugt, enkele huizen en niets meer. 

We stoppen bij ‘Angie’s G Spot’. Een prachtige plek in het midden van de natuur aan de rivier. Je kan hier eten, drinken en overnachten. Meestal komen hier motorrijders. Het ziet er een heel leuke gezellige plaats uit en vind het spijtig dat we moeten doorrijden. Een hele mooie pas om te doen, we zijn blij dat we deze weg genomen hebben. 

In Plettenberg Bay aangekomen gaan we enkele nachten verblijven bij Robberg 13.. Ze hebben ze een gezellige lapa, een overdekte plek in de tuin met tafel en stoelen en een braai (bbq). Dus gaan we nog naar de winkel voor vlees en groenten. We kopen steak wat hier heel goedkoop is. 

Voor Beeffillet betaal je hier ongeveer €6 de kilo, bij ons is dat €30!

Geen opmerkingen: