Krugerpark ... No scrambled eggs, only fried eggs!

Dinsdag 22 april 


 

Al om 6 uur op! En een beetje later al in de auto om dieren te spotten. 

We rijden eerst langs een rivier waar we nijlpaarden zien. We denken altijd dat we weinig dieren zien maar ik heb nu een lijstje gemaakt van wat we allemaal zien en dat is heel wat! In een andere restcamp ‘Satara’ gaan we ontbijten. 

Wim vraagt fried eggs en ik scrambled eggs. Even later komt de dienster terug en zegt tegen mij dat er geen scrambled eggs zijn alleen maar fried eggs! Euh? Een ei is toch een ei? Dit kan alleen maar in afrika gebeuren! 

Op de terugweg naar Olifantscamp komen we de 2 duitse meisjes terug tegen van in Pilanes! Ze zeggen dat we even de safarijeep moeten volgen want die gaat een hyenacub aanwijzen. Dus we volgen. Och de hyena baby is echt zo lief! Het ligt aan de kant van de weg, als je het niet weet rijd je er zo voorbij, zo onopvallend. De hyenacub staat op en wandelt tussen de 2 auto’s, overal aan ruiken en likken. 

We nemen terug afscheid van de duitse meisjes en rijden verder naar Olifants. We gaan onze was doen en dan willen we een ‘night drive’ doen. Als we de night drive willen boeken aan de receptie zegt de jongen doodleuk ‘is fully booked!’ 

Nee hé, dat konden ze gisteren niet zeggen! We hadden ons er zo op verheugd. We zijn wat teleurgesteld maar we zetten ons op het terras en het uitzicht maakt veel goed!

Geen opmerkingen: