Krugerpark

Maandag 21 april 

 


De volgende morgen rijden we richting Krugerpark. 

We vertrekken vroeg dan kunnen we er ook langer zijn. Eddy van de Sanloo wuift ons uit. In Phalaborwa nemen we een ontbijt in de Spur. 

Het is Paasmaandag en we dachten dat alles gesloten ging zijn, maar alle winkels openen hun deuren, behalve de Liquor Store! 

We rijden Krugerpark binnen via Phalaborwa Gate. De camera op de auto heeft hier weer veel aandacht. De rangers bekijken hem met veel bewondering en ik roep : ‘Smile! You are on candid camera!’ Dat vinden ze natuurlijk grappig. Het zal een mooi filmpje opleveren. 

Nu kan het wild spotten beginnen. We rijden richting Olifants Camp waar we 2 nachten zullen blijven. Onderweg spotten we al verschillende dieren. We zijn wel enkele uren onderweg en rond 4 uur komen we eindelijk aan aan onze hut. We checken in en informeren naar een ‘night drive’. 

Vandaag en morgen nog plaats genoeg blijkbaar..... Aan het restaurant van het Olifants Camp is een heel groot terras met een fantastisch uitzicht over de Olifantsrivier. 

We zien olifanten in de rivier en zebra’s en giraffen in het bos. We blijven een hele tijd over de rivier uitkijken, wat is het hier mooi!

Geen opmerkingen: