Geld halen in Shkodra

 


Eerst gaan we op zoek naar geld. 

We rijden naar Shkodra, het is er heel druk voor een zondag. Er rijdt een hele stoet van wagens voor een trouwer voor ons. En maar toeteren en lawaai maken! We stoppen aan dezelfde bank als 2 dagen geleden en nu krijgen we wel geld: 30000 LEK (214€) is het maximum dat we kunnen afhalen, 

We voelen ons rijk! Oef, we kunnen nog even blijven. Het is hier echt heel druk, alle winkels zijn open. Aan de kant van de straat kleine kraampjes die benzine verkopen voor de brommertjes, vrouwtjes die op de grond zitten en wat kleding verkopen. 

Een gezellige drukte. Veel fietsers die gewoon in de verkeerde richting rijden. Iets verder zien we weer een mooie bruid op straat. Zondag en trouwen.

Als we verder rijden stoppen we bij enkele tankstations maar nergen nemen ze een betaalkaart of kredietkaart aan, alhoewel ze er reclame voor maken. Only cash! 

Onderweg komen we weer een stoet voor een trouw tegen! Met veel getoeter en lawaai. Ik neem er foto’s van en ze laten weer blijken dat ze het leuk vinden. Nog meer lawaai! Zo komen we die dag wel zo’n 5 stoeten tegen.

 

Geen opmerkingen: