Van Johannesburg naar Nelspruit


 

De vlucht van Brussel naar Jo’burg is weer goed meegevallen. 

Na het avondeten en wat film zien weer goed geslapen tot ze ons wakker maken voor het ontbijt. Dan nog een goed uur vliegen en we landen al. Na onze valiezen opgehaald te hebben gaan we eerst geld pinnen. Wel gemakkelijk. Nu onze auto ophalen. 

Het wordt deze keer een witte Honda Mobilio. Alles verloopt vlot en we zijn dan ook snel richting Nelspruit aan het rijden. Onder weg eens stoppen om de benen te strekken en een foto te maken. We rijden verder naar Nelspruit via de Eland’s Valley (N4), een hele mooie route! Je kan ook kiezen voor een andere route die even mooi moet zijn (R539) maar dat is voor een andere keer dan! In Nelspruit aangekomen zoeken we naar de “Auberge Guest House B&B”. Na het inchecken gaan we “inkopies” doen. 

Wat eten en drank voor morgen als we 2 dagen naar het Kruger Park gaan. S’avonds gaan we lekker eten in “Die Stoep”. Het is er heel gezellig en aangenaam om op het terras buiten te zitten. Wim neemt een ‘Flame grilled Rump Steak 300 g, chips, salad and peppersauce (R110/ €8,5) en ik neem Gorgonzola chicken and mushroom pasta (R70/ €5,4). 

Het restaurant doet ook dienst als winkeltje waar je (zelfgemaakte) soeveniertjes kan kopen. Na een goede douche kruipen we in ons bed want het was een lange dag. 

www.diestoep.co.za

www.aubergeguestlodge.com

Geen opmerkingen: