Drakensbergen

Als we s’morgens vertrekken besluiten we van nog een stuk langs de kust te rijden, de south coast. We willen nog even van de Indische Oceaan genieten voor we terug het binnenland ingaan en stoppen in Park Rynie. We wandelen over het strand en rapen enkele schelpen, een kleine herinnering voor thuis. Er is niet veel volk op het strand, sommige mensen zonnen, enkelen zijn aan het vissen. Hier kan je niet echt zwemmen door de rotsen in de zee. 

We rijden verder richting Ixopo, hier heb je heel mooie uitzichten over bergen en de huisjes (rondavels) tegen de heuvels. Later komen we aan in Underberg, waar we geld gaan pinnen en iets drinken. We hebben nog wat tijd over en besluiten van nog naar Drakensberg Gardens te rijden. 

En dan naar Himeville waar we onze intrek nemen bij de B&B Albizia House, voor 2 nachten. De eigenaars van deze B&B zijn hele toffe mensen! De gastheer organiseert zelf tours en geeft ons ook wat uitleg over bepaalde routes.

S’avonds gaan we lekker eten in het Himeville Arms Hotel, een aanrader! We bestellen een pasta, een chicken and prawn curry met rijst, daarbij wat bier en wijn en koffie.

En dan is het weer tijd om in ons bed te kruipen.

Geen opmerkingen: